Ukraine is under siege following a full-scale military invasion by Russia on 24 February 2022

26 січня в ІЗОЛЯЦІЇ пройшов перший воркшоп ІЗОЛАБА з будівництва різноманітних конструкцій з макаронів за допомогою гарячого клею та змаганнями в двох номінаціях - на найвищу та найміцнішу «макаронну» вежу.

Рекорд першого воркшопу на найвищу башту встановила Афінська Тася, яка зібрала вежу висотою 137 см, а найміцнішою інженерною спорудою виявилася башта Артура Слобожанінова. Його конструкція з макаронів витримала 1 кг ваги при власній вазі 127 г.

Чи вдасться здолати цей рекорд учасникам нового заняття, ми дізнаємося 2 лютого на другому воркшопі ІЗОЛАБА з макаронної архітектури, а поки в соціальних мережах можна читати відгуки відвідувачів перших подій ІЗОЛАБА:

«…Ці вихідні стали маленькою подорожжю в казку, завдяки команді Ізоляції та IzoLab! Загалом, неймовірний заряд радості та позитиву :) Чудово проведений час! Для мене це ніби подорож у дитинство :) Бо я можу робити всілякі, в принципі, даремні штуки, але отримувати від цього стільки радості! Це так само як каруселі та гірки або мильні бульбашки чи пускати по річці кораблики!!...» (с) jezeks-felting

та гортати фотозвіти на сторінках ІЗОЛАБА в соціальних мережах Facebook та Vkontakte

Реєстрація на воркшопи ІЗОЛАБА за телефоном +38 (050) 477 26 20; +38 (067) 621 41 22 або e-mail [email protected]

Подія у Facebook | Подія у Vkontakte | Хештег для Twitter - #izolab 

 

Інформаційні партнери

Izolyatsia Media Partners